StartMaatwerkContactVeelgestelde vragenWie zijn we

Wie zijn we

Hallo, leuk dat je een bezoekje brengt aan onze webshop!

Wij zijn Karen & Hannes, gelukkig getrouwd en trotse ouders van 4 kinderen. We zijn woonachtig in het rustige Vinkem  (West-Vlaanderen).
Het begon allemaal enkele jaren geleden toen ik, Karen, de liefde voor zelfgemaakte kledij vond. Knippen en naaien! Creatief zijn en onze kinderen die met trots aan iedereen verkondigden: ‘mijn mama heeft dit gemaakt’ deden me groeien (en ook wat blozen natuurlijk).

Al snel begon ik met het personaliseren van hun zelfgemaakte t-shirts of truien met een leuke quote of toffe figuur. Gingen we ergens op bezoek, dan maakte ik een leuk geschenkje. Personalisatie van de bovenste plank! Want iemand gelukkig kunnen maken met een gepersonaliseerd item, daar word ik gelukkig van.
Na enige tijd waagde ik de sprong: Ik startte met Krea-Haus in bijberoep. 

Mijn ding kunnen doen, creatief zijn, maar vooral een glimlach op jullie gezicht, dat geeft mij energie! 
Hannes steunt me in alles wat ik doe. Zelf draagt hij de passie weg om aan de slag te gaan met hout. Zo begon Hannes zich toe te spitsen op het graveren en lasersnijden van hout en andere materialen. 
Samen creatief zijn als koppel, we love it!

We hopen dat je hier vindt wat je zoekt. Mocht dit niet het geval zijn, contacteer ons, want we helpen je met veel plezier en liefde zoeken naar jouw gepersonaliseerde geschenk of item. Iedereen verdient iets unieks!

Krea-tieve groeten,

Karen & Hannes
Bas, Saar, Daan en StanAlle prijzen zijn Inclusief BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be